partiz

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Partiz 2000 Kft - Köszöntjük weblapunkon

..............................................................................................................................................

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Olvasó, Érdeklődő!

 

Nagy szeretettel üdvözlöm a Partiz 2000 Kft. pulyka szülőpártartó, mezőgazdasági termelő és kereskedelmi szolgáltató Kft honlapján. Az oldalon különböző információkat találhat tevékenységeinkről, valamint a baromfi neveléssel kapcsolatos hasznos weboldalakat, adatforrásokat böngészhet. Megtalálhatja továbbá elérhetőségeinket, így amennyiben kérdése/kérése merül fel, esetleg a honlapon fel nem lelhető adatokra kíváncsi (árak, címek), forduljon hozzánk bizalommal. Ezt megteheti mind elektronikus úton (e-mail, fax), mind telefonos úton is. Amennyiben személyes találkozó útján szeretné tisztázni a részleteket, vagy csak érdeklődni kíván, kérem hívja Gergely Dánielt, kereskedelmi munkatársunkat a +36-20-436-38-44-es telefonszámon időpont egyeztetés céljából.

 

Üdvözlettel,

Partiz 2000 Kft

Módosítás dátuma: 2013. november 12. kedd, 11:50
 

...és hogy miért is az XL?

E-mail Nyomtatás PDF

Jelenleg a magyar piacon elsősorban a nagytestű pulykák keresettek. Az elérhető választék nem túl nagy, A B.U.T., a Hybrid és a Nicholas tenyésztő cégek szaporítóanyagából lehet válogatni. A Nicholas Magyarországon nem terjedt el. A B.U.T. 6-os a '80-as évek közepe óta elérhető hibrid pulyka fajta. A termelői visszajelzések alapján a Hybrid termékek a "kedvencek", többek közt azért, mert a genetikai állományát folyamatosan fejleszti. Az elmúlt években a Converter komoly térhódításon ment keresztül. Egyre többen kezdik (elsősorban a szülőpár tartók közül) megkedvelni, hiszen élősúlyra majdnem megközelíti az XL-t, ugyanakkor egy tojatási ciklus alatt 99-109 tojás között ad. Ezzel szemben a Hybrid XL pulykája csak 93-101 tojás tojására képes egy 26 hetes tojóperiódus alatt és a tojások keltethetősége is néhány százalékkal elmarad. Így hát mondhatjuk, hogy sajnos ennek a pulykának is vannak hibái, de ez a szülőpár tartókat érinti, hiszen ugyanannyi takarmány felhasználásával azonos állománymérettel kevesebb tojást és így napost tudnak keltetni. A végtermék szempontjából viszont az XL-nek komoly előnye van. A 20. hétre átlagosan 1 kg-mal nagyobb élősúlyt produkál, mint a Converter. Míg a Converter 20 hetesen 20,37 kg-t tud, az XL ugyanezen ideintervallum alatt 21,42 kg-ra hízik. Ez a plusz egy kilogramm olyan piacon, ahol a nagytestű pulykákat keresik - mint amilyen Magyarország is - , pedig nem mindegy.. utána lehet számolni. A napospulyka ára pedig nem magasabb mint a Converter esetén, hozadéka viszont lényegesen nagyobb.

 

A Hybrid Genetics honlapján elérhető XL bakpulyka tulajdonságai és eredményei letölthetőek ITT .

Összehasonlításként a Converter bakok eredményei.

Módosítás dátuma: 2013. november 12. kedd, 11:06
 

Pulykamell eladó

E-mail Nyomtatás PDF

2012. június 28. A jelenlegi nyomott árak mellett fagyos pulykamell készletekre esetleges érdeklődőket keresünk. További információk elérhetőségeink valamelyikén, elsősorban Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. unknál.

Módosítás dátuma: 2012. június 28. csütörtök, 11:03
 

A Partiz már elérhető a weben is

E-mail Nyomtatás PDF

2012.01.01. -  Az újévvel együtt elindult új weboldalunk is, mely folyamatos fejlesztés és tartalombővítés alatt áll.

Békéscsaba, 2012. január 1. – 2012 elejétől elérhető a cég honlapja, mely tevékenységeinkről ad bővebb tájékoztatást, valamint elérhetőségeinket is megtalálhatja rajta. Profilunk alapvetően pulyka szülőpár tartás és az ehhez kapcsolaható kiegészítő tevékenységek. A honlap bal oldalán található menüben navigálhat az oldalon.

A vállalkozás a kisebb-nagyobb átalakulásokkal együtt 1996-óta működik. Tevékenységeinkről részletesebben a rólunk/tevékenységek menüpontban olvashat. A vállalkozás többségi tulajdonosa izraeli cég, mely pulyka szülő- és nagyszülőpár tartás mellett hízlalással is foglalkozik és a magyar tulajdonosokhoz hasonlóan szakmai befektető.


Kapcsolat

Honlap: www.partiz.hu
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel/Fax: +36-66-453-690

Levelezési cím, iroda: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 12.

Módosítás dátuma: 2012. augusztus 15. szerda, 13:21
 

Szavazás

Ön melyik pulyka hibridet preferálja?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi